Usluge

Beška Agrar Upravna zgrada
Beška Agrar Foto Silosi
Beška Agrar Panorama
Beška Agrar Foto Gosti
Beška Agrar Utovar

Otkup i trgovina žitaricama

ZZ Beška agrar vrši otkup i trgovinu poljoprivrednim proizvodima i to:

  • Beli kukuruz ( namenjen ljudskoj ishrani )
  • Žuti kukuruz ( namenjen ishrani stoke )
  • Pšenica
  • Suncokret
  • Ječam
  • Soja

Trgovina žitaricama zasniva se na veleprodaji, sa konkurentskim cenama u odnosu na okruženje. Takođe, trgovina žitaricama se obavlja ugovaranjem količina i kvaliteta merkantile, pre početka proizvodnje!

Kontrola kvaliteta

Kako je kvalitet imperativ našeg poslovanja imamo za cilj očuvanje i poboljšanje kvaliteta roba koje skladištimo. Praćenje kvaliteta tokom prijema i skladištenja kao i tokom otpreme žitarica podrazumeva sve neophodne tehničko – tehnološke mere kako bismo  sačuvali i poboljšali kvalitet uskladištenih roba.

Potvrdu kvaliteta pružaju i odgovarajući sertifikati akreditovanih laboratorija sa kojima imamo odličnu saradnju.

Kooperacija

ZZ Beška agrar organizuje poljoprivrednu proizvodnju, obezbeđujući našim poljoprivrednim proizvođačima najkvalitetniji repromaterijal ( mineralna đubriva, semena i sredstva za zaštitu bilja ) vodećih domaćih i stranih proizvođača: BAYER, BASF, ADAMA, Galenika, DuPont, Agrosava, Syngenta, Pioneer, Dekalb, KWS, ZP hibridi, NS hibridi, Raiffeisen Hibridi, Jara…

U svrhu oplemenjivanja partnerskih odnosa sa našima poljoprivrednim proizvođačima kao i sa predstavnicima firmi koji vrše distribuciju repromaterijala, organizujemo prezentacije čiji je osnovni cilj edukacija u primeni mineralnih hraniva kao i korist od pravilne primene svih agrotehničkih mera.

Transport

ZZ Beška agrar svojim klijentima omogućava organizaciju transporta poljoprivrednih proizvoda preko mreže svojih partnerskih prevozničkih kompanija i to na najekonomičniji način uz brz i pouzdan transport do željenih destinacija.